Hello holo glitters!

Helo holo – Halucinate – Confetti – Techno – Save me
Rettelse: Jeg skriver WetnWild Halucinate i indlægget, men det er Kaleidoscope jeg har testet her.
Her kommer en lille sammenligning af de holografiske glitterlakker jeg har (undtaget Jewel, men den har jeg også vist rigeligt med billeder af både her og her). Der er en masse hype omkring Hello Holo fra essence, hvilket jeg ikke helt har kunnet forstå – indtil jeg lavede denne sammenligning. Der er helt sikkert mere glitter i Hello Holo end i de andre og jeg kan godt forestille mig at den er helt dækkende ved flere lag.
Jeg har valgt at vise Save me fra OPI her også, selvom jeg ikke synes den egner sig godt som top coat, men mere som helt dækkende lak. Den kan beskrives som en sølvglimmerlak med holografiske barglitter. Den minder mig om vinter, sne og iskrystaller. Jeg er fan! 🙂
Tommel: Techno, Pege: Confetti, Lange: Halucinate, Ringe: Hello holo, Lille: Save me
Tommel: Techno, Pege: Confetti, Lange: Halucinate, Ringe: Hello holo, Lille: Save me.

3 Comments

 1. 16. august 2012 / 22:10

  He he – ser først din kommentar nu, jeg kunne ikke finde ud af at vende tilbage… Jeg har også kaleidoscope – så må jeg igang med den.

 2. 8. august 2012 / 22:33

  Jeg anede ikke at halucinate var en holo. Så nu har jeg prøvet at komme den på mine negle, og håber på dejligt vejr imorgen. Spændende at se. 🙂

  • 12. august 2012 / 23:27

   Hej Christina, Jeg kan se at jeg har skrevet forkert. Det er faktisk Kaleidoscope jeg har testet og ikke Halucinate! 😀

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.