Hell bunny & Lola Ramona

Hell bunny og Lola Ramona er bare det perfekte match! Jeg ejer en pinlig mængde Lola Ramona sko, men jeg har først for nyligt fået øjnene op for Hell Bunny. Jeg ejer én Hell Bunny kjole i modellen Hawaii/Pin up, som er købt hos rockahula i København (btw. supergod service). Men jeg blev enig med migselv om, at jeg da godt kunne bruge en kjole i lidt mere sommelige og lyse farver. Fandt denne Flamingo kjole hos Top Vintage og Lola Ramona skoene var på udsalg hos Brandos. Yay! så mangler jeg bare lige at finde en kort cardi eller bolero for jeg hader at gå med bare arme. Har du gjort nogle spændende indkøb på nettet for nylig?

Én ting er sikker – der skal flere kjoler fra Hell Bunny hjem at hænge i mit skab! 🙂

hell bunny & lola ramona

2 Comments

  1. 3. september 2013 / 21:14

    Rigtig fed stil du har. Jeg elsker selv Lola Ramona og Hell Bunny. Ja simpelthen alt outfit der er lidt anderledes 🙂

  2. camisbeautybox
    4. august 2013 / 13:07

    Wauw hvor er både skoene og kjolerne fede! Der er lidt pin up stil over det 😀 gid man kunne passe sådan noget suk… hi hi :-p

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.