Halucinate vs. Kaleidoscope

Jeg har købt Kaleidoscope og Halucinate fra Wet n wild. Nogle folk (manden!) vil nok mene at de er så ens, så man ikke behøver begge to – men er de nu også det? 🙂

Jeg har et lag Halucinate på pegefingeren og et lag Kaleidoscope på langefingeren. På tommelfingeren har jeg begge lakker på én gang. Den farvede lak er Wild at heart fra Color club.
Halucinate er små ensartede stykker glimmer, hvor Kaleidoscope er en blanding af små stykker glimmer og lidt større holografiske glitter. Der er længere i mellem glimmeret i Kaleidoscope end i Halucinate. Så det perfekte er selvfølgelig en kombination! 🙂
Første billede herover er taget uden blitz. Billederne herunder er begge med blitz = glimmer overload! 🙂

2 Comments

  1. 7. juni 2012 / 17:05

    Hej Christina,Hmmm det har jeg ikke lige tænkt over – jeg har heller ikke brugt den ret meget. Men synes ikke jeg har haft problemer med den. Bruger du topcoat?Jeg har én gang haft problem med glitter oven på lak – men det var da jeg puttede den på en mani (lak & topcoat) som var nogle dage gammel. Så er det ligesom om den opløser lakken/gør lakken blød, så man kan trække den af, lidt ligesom et klistermærke. Måske noget med topcoaten at gøre?

  2. 7. juni 2012 / 9:30

    Hejsa :)Er du glad for disse lakker?Jeg har nemlig selv 'Kaleidoscope', men jeg synes bare ikke den vil gennemtørre, så jeg bruger den aldrig.Jeg synes lidt det gør sig gældende for alle Wet'n'wilds shine lakker?- måske er det bare mig? :PChristina / frkstubba.blogspot.com

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.