Glamglow youthmud – av min hud og pengepung!

Glamglow youthmud – av min hud og pengepung!

Uhhh, så yndig og lux ser den ud! Glamglow maskerne er vildt hypet på YouTube. Det hele startede med Youthmud, så da jeg faldt over den (og Powermud) i sephora, måtte jeg købe dem med hjem, så jeg kan finde ud af om de er så gode som det lyder til.

Glamglow

Mærket Glamglow blev grundlagt i 2010 af ægteparret Glenn og Shannon Dellimore. Det startede med en enkelt maske til behind-the-scenes i Hollywood. De laver nu flere forskellige masker, læbe- og renseprodukter.

Det er ret dyre produkter. Prøvestørrelsen (tube) indeholder 15gram og koster 135kr! En fullsize (krukke) indeholder 50gram kan bla. købes hos House of stars for 389kr.

Der er ingen INCI på Youthmud-prøven. På Powermud-prøven, er der INCI, men den er praktisk talt umulig at læse. Da jeg slog ingredienserne op, kunne begejstringen være på et meget lille sted. Youthmub indeholder ingredienser som lavendel olie, microplast, parfume og MI.

glamglow-youthmud-mud-mask

Test af Youthmud

Youthmud er muddermaske. Den har store stykker blade og stilke i (grøn te?). Den virker kølig på huden, da jeg smører den på. Men der går ikke mange sekunder før det begynder at svie/brænde i huden! Hvis mine øjne ser blanke ud på billederne – så er der en grund til det. Masken svir i øjnene. Nej, jeg har ikke puttet den ind i øjnene. Ikke engang i hele ansigtet.

I løbet af 10-15 minutter tørrer masken ind. Der hvor bladene sidder, tørrer den ikke ind, så jeg ligner en med seriøst udslæt! 😀 Jeg vasker den af med varmt vand og en klud. Huden føles blød (og en lille smule irriteret) og porerne er mindre synlige, som ved brug af en klassisk muddermaske. Youthmud virker eksfolierende pga indholdet af microplast, men den udrettede altså ikke mirakler.

Ingredienser

Der ændres åbenbart i ingredienserne løbende. Taget fra Glamglows hjemmeside: Please be aware that ingredient lists may change or vary from time to time. Please refer to the ingredient list on the product package you receive for the most up to date list of ingredients. Jeg lister her ingredienserne som var i den glamglow youthmud, som jeg spottede i Matas i Fields.

INCI: Water, Montmorillonite (Volcanic Minerals), Kaolin (French Sea Clay), Magnesium Aluminum Silicate (Purified Clay), Polyethylene, Pumice (Micro Volcanic Rock), Camellia Sinensis Leaf (Green Tea Leaf), Camellia Oleifera Leaf Extract (Green Tea), Chamomilla Recutita Flower Extract (Chamomile), Calendula Officinalis Flower Extract (Marigold), Cucumis Sativus Fruit Extract (Cucumber), Hedara Helix Extract (Ivy), Symphytum Officinale Leaf Extract (Comfrey Herb), Lavandula Hybrida Oil (Lavender), Glycerin (Vegetable), Parfum, [Benzyl Benzoate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Linalool], Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Caprylyl Glycol, Hexylene Glycol, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.