Formula X – The system

Formula X – The system

Jeg har længe gerne villet prøve “The system” fra Formula X, men jeg har ikke en sephora i nærheden, så det har været lidt svært at få fat i. Jeg var i København i sidste uge og var selvfølgelig et smut i sephora. Da jeg så at man kunne få et lille To-Go-kit, måtte jeg bare have det.

Formula X – The System

Nail cleaner

The System består af 4 trin, hvor af neglelakken er 3. trin. Første trin er “Nail cleanser”. Det er en alkohol-baseret cleanser som fjerner olie og lignende fra neglene.

Base coat

Det er en ok base coat, men jeg har tydelige lodrette riller i mine negle, så jeg overtrækker en ridgefiller.

Neglelak

Der følger en neglelak med i To-Go-kittet. Af en eller anden grund har jeg ikke de samme problemer med denne lak, som jeg har haft med de andre Formula X lakker. Måske fordi lakkerne fungerer bedst med den tilholdende base coat eller fordi jeg har lært at arbejde hurtigere med lakken. Lakken er heltdækkende ved to lag, men kan stadig ane nogle riller i et par negle.

Formula X - The system - hverdaghverdag

Top coat

Det er en lækker top coat, som er nem at arbejde med. Den giver en flot skinnende overflade og manicuren tørrer hurtigt.

Jeg har også brugt lidt OPI – My voice is a little norse. When in doubt – just add glitter! I dag er det 3. dag jeg har lakken på, og der er ingen tegn på slid. Det er virkelig godt gået på mine negle.

Du kan købe Formula X i sephora. Desværre har sephora danmark ikke en webshop, men kun en (to?) fysisk butik i København. Den franske webshop sender til Danmark, men forsendelsen er ret dyr.

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.