Fergie neglelak fra wet n wild pt. 2 // Glitter

wnw-fergie-glitter-800

De næste fire lakker jeg har valgt at vise fra wetnwild Fergie kollektionen er alle glitter i klar base. Jeg har lagt dem over French White Creme også fra wetnwild  (deres permanente kollektion). Alle fire lakker kan købes i Bilka/Føtex i Denmark. De kan selvfølgelig også købes på nelly.com.

glamorous-wnw-fergie

EAoo4 Glamorous er en klar base med guld hex- og microglitter. Af de fire lakker er denne nemmest at arbejde med. Jeg skulle ikke fiske efter glitteret.  Lidt om metoden jeg bruger til at lægger glitterneglelak: Jeg synes det virker bedst at lægge ét lag (hvor der som regel ikke sætter sig glitter fast på neglen), vente nogle sekunder og føre penslen over neglen igen. Denne gang sætter glitteret sig pænt. Jeg dupper lige lidt der hvor der evt. kan være blanke steder.  Det er hvad jeg kalder 1 lag.

flossy-wnw-fergie

EA005 Flossy Flossy er en klar base med guld og pudderrosa hexglitter. Der er også små stykker firkantet glitter i, som ved første øjekast ser ud til at være blå, grønne og guld, men jeg tror faktisk mere at det er en iriserende glitter. Flossy Flossy er lidt svære end Glamorous at lægge pænt, men stadig OK.

kaleidoscope eyes by wetnwild fergie

EA006 Kaleidoscope Eyes er en klar base med guld, blå og tyrkis hexglitter. Der er længere imellem glitteret i denne her og jeg skulle fiske lidt efter det plus duppe lidt bare pletter inden det så fint ud.

 hollywood-walk-of-fame-wnw-fergie

EA009 Hollywood Walk of Fame er en klar base med små stykker holografisk barglitter og stjerner i rød, lilla, sølv, guld og blå. Den ser so fancy ud i flasken, men nøj hvor er den dårlig! Det er svært at fiske stjernerne op og der er LANGT imellem barglitteret, så man skal virkelig arbejde for at få et ordenligt resultat. Jeg måtte bruge så mange penselstrøg at den hvide lak begyndte at blande sig op i glitterlakken 🙁 Det vil være nemmere at købe stjerner i løs glitter og selv placere dem på neglen (efterfulgt af en top coat). Jeg synes Hollywood Walk of Fame er en af de dårligste lakker i hele kollektionen!

6 Comments

 1. camillacoello
  25. juli 2013 / 21:55

  Øj hvor ser det altså fint ud. Det er muligt at stjerne-lakken er dårlig, men den er i hvert fald flot 😉

  • Heidi
   Forfatter
   25. juli 2013 / 22:41

   hehe ja Camilla, den ser virkelig fin ud – jeg har bare ikke tålmodighed til at "fiske" så meget! 😉

   • camillacoello
    25. juli 2013 / 23:29

    Forståeligt. Det har jeg heller ikke selv når det kommer til stykket 😉

 2. 24. juli 2013 / 21:45

  Sikke nogle fine glimmerlakker!
  Jeg er vild med de forskellige farver.. og stjernerne er simpelthen for smukke 🙂

  • Heidi
   Forfatter
   25. juli 2013 / 8:35

   Hej Nanna, ja jeg er også vild med stjernerne, bare er bare så ærgerligt at de er så svære at arbejde med .

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.