Fergie neglelak fra wet n wild // Grønne lakker

grønne lakker neglelak fergie nail polish wet n wild

Her kommer de to grønne lakker fra wetnwilds Fergie kollektion. De føres desværre ikke i Føtex/Bilka, men kan som sagt før købes på nelly.com.

neglelak wet n wild miami spirit

EA007 Miami Spirit er den første af de grønne lakker. Den var meget svært at tage billeder af. Jeg vil sige den er lidt mørkere blågrøn end den ser ud på billedet. Den har blåligt shimmer, men den tørrer semi-mat op, så det shimmer der er i, er ikke tydeligt, men tilføjer en ekstra dimension til lakken. Det er måske også kompleksiteten af lakken der gør den svær at tage billeder af. Dækkeevnen er rigtig god. På billedet har jeg brugt to lag og viser den uden top coat.

wetnwild neglelak fergie glowstisk neon

EA008 Glowstick er en acid neongrøn lak. Der er også shimmer i Glowstick og det giver en ekstra dimension i lakken ligesom ved Miami Spirit. Neon lakker er tit rigtig glade for at blive lagt over en hvid lak, men jeg har lagt 3 lag uden hvid under og det ser rigitg fint ud. Det er så virkelig synd at de to lakker ikke føres i Føtex/Bilka. De er så gode, fine og specielle – det er nogle af mine yndlingslakker fra denne kollektion.

Hvordan har du det med grønne lakker?

2 Comments

 1. 25. juli 2013 / 23:49

  Jeg er ret vil med grønne lakker, men ikke så meget in-your-face-typerne. Mere de afdæmpede og i særdeleshed de smaragdgrønne!

  • Heidi
   Forfatter
   26. juli 2013 / 1:59

   Tror faktisk du ville kunne lide Miami Spirit så 🙂 Den er så fin IRL, men nøj den er svær at tage billeder af.

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.