Fergie neglelak fra wet n wild // Blå lakker

blå lakker wetnwild fergie neglelak Jeg kan rigtig godt lide blå lakker, så det er dejligt at der er hele tre fine blå lakker i wetnwilds Fergie kollektion. De tre neglelakker hedder Mermaid Curves, Blue Eyed Soul og Dutchess. Alle på nær Blue Eyed Soul kan købes i Føtex/Bilka. Blue Eyed Soul kan købes hos nelly.com.

blå lakker Mermaid curves wetnwild neglelak

EA010 Mermaid curves er den første af de blå lakker. Det er en sheer blålig lak med iriserende glitter. På billedet (fra venstre mod højre) har jeg først lagt tre lag alene, et lag over sort, et lag over hvid og et lag over OPI -Care to Danse? Jeg kan helt klart bedste lide den over sort eller en andre mørk farve (feks. mørkeblå). Den minder meget om Last Friday Night fra OPIs Katy Perry kollektion (samme type, en smule farveforskel), så hvis du ikke fik fat i den, vil Mermaid Curves være et godt og billigere alternativ.

OPI Last Friday Night wetnwild Mermaid Curves neglelak

EA011 Blue eyed soul er nok den af de blå lakker som jeg allerbedst kan lide. Det er en metallic sølvblå neglelak som bare er super flot. Den er nem at lægge og dækker ved et lag! Ja du læste rigtigt – jeg har kun brugt et lag på billedet.

blå lakker Blue Eyed Soul Fergie wetnwild neglelak

EA012 Dutchess er en klar base med blå mircoglitter og fushia/cerise farvet glitter. Selvom det er en klar base, er der så meget blå microglitter i, at lakken er heldækkende ved tre lag. Jeg prøvede først at lægge den over hvid som en effekt, men den er for dækkende til at det så pænt ud.

blå lakker Dutchess Fergie wetnwild neglelak

Jeg er så vild med alle tre blå lakker fra denne her kollektion – hvilken blå neglelak er din yndling?

(Dette er et planlagt indlæg)

2 Comments

 1. 5. august 2013 / 22:08

  Hvor er de bare smukke! Og Wet'n'Wild er bare sådan et fedt mærke med de lækreste priser 🙂

 2. Bims
  5. august 2013 / 17:35

  Blue eyed soul er helt klart også den jeg bedst kan li af dem 🙂
  Men syntes nu også den 1. Af dem er meget pæn 🙂
  -Bims

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.