Fastelavn // Fælles Fredag

Fastelavn // Fælles Fredag

Fastelavn er denne uges tema i neglegruppen “Fælles Fredag”. Det er jo et ret åbent tema. Jeg har valgt at lave Sadness/Triste fra tegnefilmen Inside Out. Hende ville jeg så gerne være, hvis jeg skulle til fastelavnsfest.

Fastelavn hverdaghverdag neglelak

Jeg har kastet mig ud i at lave noget frihåndstegning, hvilket virkelig ikke er min spidskompetence, så det blev kun på tommelfingeren. Jeg synes ikke det ligner Triste, men nok nærmere en blanding af en minion og Triste! HAHA!

Jeg har brugt følgende lakker: Alpine snow og Get your number fra OPI, Magic croisette for LÓréal, chinchilia fra ciaté, sort art liner fra Depend og matte about you fra essie.

4 Comments

  • Heidi
   5. februar 2016 / 13:56

   Hvor er du sød 😀 Jeg hader at lave noget i frihånd bortset fra prikker med dotting tool, men det er vel egentlig heller ikke 100% frihånd 😛

 1. 5. februar 2016 / 9:57

  Sød idé og gode farver hertil 🙂
  Ønsker dig en dejlig weekend 🙂

  • Heidi
   5. februar 2016 / 10:24

   1000 tak, Maria 🙂 Ideen var bedre inde i mit hoved! 😀
   Du må også have en rigtig god weekend.

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.