Fælles Fredag

Jeg har været lidt sløv til at få postet mine Fælles Fredag indlæg til tiden. Her kommer billederne fra de to gange jeg har misset og så skal jeg nok sørger for at være “on schedule” i fremtiden! 🙂

Inspireret af mode

Jeg følger ikke rigtig med i de sidste nye trends og mode generelt. Men jeg har dog lagt mærke til at mønster og sæt er ret populær for tiden. Altså sæt, som i, top og nederdel/bukser/shorts i samme farve/mønster. Jeg synes det er pænt til andre, men på min krop synes jeg bare det bliver for meget mønsterhelvede! Men mønster på neglene er en anden sag 🙂 Jeg har valgt at bruge nail wraps fra China Glaze. Jeg har prøvet flere forskellige mærker af nail wraps. Jeg synes disse fra China Glaze er de nemmeste at få en pæn kant på, når man filer det overskydende af. Problemet er bare at der ikke er nok wraps i “de rigtige” størrelser. Jeg havde kun nok til en hånd, fordi jeg måtte bruge flere af en størrelse.

Fælles Fredag hverdaghverdag.dk negle neglelak China Glaze

Inspireret af en kendt

Neglene er inspireret af Fergies negle i videoen “Shut up”. Jeg er vild med at hun har korte negle – det er bare mere mig end de lange. I stedet for hvid/sort som Fergie har på i videoen, har jeg brugt en guld fra WetnWilds Fergie kollektion. Den hedder Gold Album og jeg har også skrevet om den her.

Fælles Fredag hverdaghverdag.dk negle neglelak wetnwild Fergie

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.