Tekstur neglelak // Fælles fredag

Tekstur neglelak // Fælles fredag

Tekstur neglelak får mig umiddelbart til at tænke på Liquid sand (OPI), Roughles (Nicole by OPI), PixieDust (Zoya), texture (china glaze) eller SugarCrush (IsaDora). Men det kunne jo egentlig også være nails inc. leather/demin effects, essies belugaria, Orly FX eller Ciaté velvet manicure.

Jeg har valgt at vise en tekstur neglelak fra KIKO som jeg fik af en sød kollega der havde med hjem til mig fra ferie sidste sommer. Det var inden KIKO begyndte at sende til Danmark, så lakkerne var ret svære at få fat i.

Sugar mat 643 er en grøn med tydeligt guld shimmer i. Når jeg kigger på den, tænker jeg automatisk på sol, strand og palmer. Den er bare så indbegrebet af sommer – såååå RIGTIG GOD SOMMER fra mig til jer alle sammen!

4 Comments

 1. 29. juni 2014 / 11:49

  det er bare en smuk farve. Jeg elsker teksturlakker i lyse farver 🙂

  • Heidi
   Forfatter
   29. juni 2014 / 18:22

   Så skal du kigge med i løbet at næste uge. Jeg sidder lige med en superflot lys aquablågrøn på neglene, som jeg vil lægge billeder ud af 🙂

  • Heidi
   Forfatter
   29. juni 2014 / 18:23

   Tak Mia, jeg var også ellevild da jeg fik den 🙂

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.