Fælles fredag // Tape mani

Fælles fredag // tape

“Fælles fredag” fortsætter og jeg når det vist lige inden det bliver lørdag. De andre lak-nørder har postet mange fine mani’er, mens jeg har været væk. Du kan se dem ved at kigge på linkene i bunden af dette indlæg. Denne uges tema er tape. Jeg har ikke prøvet at lege meget med tape, så det blev en meget enkel mani. Holo-tape på ny-indkøbt sunday funday fra essie.

Nå, men i forhold til at jeg kun havde min køkkensaks ved hånden til at klippe tapen, synes jeg at det ser nogenlunde ud 🙂

Klik på billederne herunder for at se hvad de andre har fundet på til “Fælles Fredag:

2 Comments

 1. inloveinmylife
  6. juli 2013 / 1:31

  Det er da mega godt klippet iforhold til at det er gjort med en konne saks, så lige små strimler kunne jeg ikke lave 😉 kan godt lige at det er holo tape! 😀

  • Heidi
   Forfatter
   18. juli 2013 / 19:08

   hehe ja det var heller ikke nemt 🙂

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.