Fælles Fredag // Stamping

Fælles Fredag // Stamping

Hold nu op, jeg bliver vist aldrig gode venner med det stamping-halløj! Jeg overvejede seriøst om jeg overhovedet skulle vise billederne. Synes det ligner noget en 3-årig kunne ha lavet! 😀 Jeg tror egentlig at jeg er ved at have fundet teknikken nu hvor jeg har set et utal af youtube-videoer om stamping.

stamping

Desværre er den hvide lak fra WetnWild ikke heldækkende, så den ser mere lyseblå ud end hvid. Jeg skal lige have fundet en god stampinglak, og så må jeg prøve igen. Hvilke lakker har du gode erfaringer med til stamping?

4 Comments

 1. 15. juli 2014 / 11:30

  Jeg synes du har gjort det rigtig godt 🙂 jeg synes de er super fine 🙂
  Jeg bruger selv sættet fra depend og jeg synes det virker fint for mig 🙂

  • Heidi
   Forfatter
   16. juli 2014 / 17:44

   Tak for tippet 🙂 Jeg har købt den hvide stamping-lak fra depend i dag og den virker helt klart bedre end den fra wnw 🙂

 2. 14. juli 2014 / 22:52

  Jeg synes de er super fine 😀 Og er glad for at have set dem – dem kan du godt være bekendt. Jeg bruger den sorte og den hvide fra Tiger – dem synes jeg er gode til stamping. Og ellers generelt onecoatere 😀 Og tricket for mig, var en ny stamper – en stor squishy model 😀

  Christina.

  • Heidi
   Forfatter
   14. juli 2014 / 23:03

   Tak Christina 🙂 Jeg har købt en ny stor stamper, men den er desværre ikke kommet endnu. Jeg må i Tiger i morgen efter de lakker – vil virkelig gerne have det til at fungere optimalt. Det er så flot, når det lykkedes 🙂

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.