Fælles fredag // Sommer pedi

fælles fredag sommer pedi“Fælles fredag” er forsinket, men her kommer det. Jeg har aldrig drømt om at jeg skulle vise tæer her på bloggen. Men jeg har bare fundet ud af noget som jeg bliver nødt til at dele med jer og det kræver at jeg viser mine tæer – uha uha! 😀

For noget tid siden prøvede jeg L’Oréal Le nail art i CONFETTI designet, som er en slags negleklistermærker som man bruger i stedet for neglelak. Der var en masse afklip og de helt store klistermærker tilovers og hvad gør man så? Bruger dem på tæerne selvfølgelig! De holder overraskende godt og jeg kan faktisk bedre lide dem på tæerne end på hænderne. På pakken anbefales det at file det overskydende klistermærke af, når man har påført klistermærkerne. Jeg får dog bedre resultat ved at klippe det af med en neglesaks.

Har du neglelak eller andet på tæerne om sommeren?

LOreal-Le-Nail-Art-Stickers-

fælles fredag sommer pedi

Klik på billederne herunder for at se hvad de andre har fundet på til “Fælles Fredag:

7 Comments

 1. angeleamalie
  21. juli 2013 / 14:33

  du har vildt flotte tæer synes jeg:) og designet er virkeligt friskt og farverigt, rigtigt god inspirationskilde for mig:)

  • Heidi
   Forfatter
   21. juli 2013 / 15:29

   Haha Amalie, det sir min søster godt nok også, men altså tæer – det er bare ikke lige det pæneste i verden! 😀
   Jeg er så vild med de stickers med prikker, som dem har jeg købt flere af. Prikker – det er bare et hit!

   • angeleamalie
    22. juli 2013 / 0:31

    fuldstændig enig. prikker duer bare til alt! og tror altid det vil være chikt, charmerende og sødt samtidig:)

 2. 21. juli 2013 / 10:06

  dét er da i hvert fald sommerligt!!!! 🙂

  og sikke nogle fine sandaler 🙂

  • Heidi
   Forfatter
   21. juli 2013 / 15:26

   Super, det var også sommerligt jeg fik efter 😉
   Sandalerne er fra H&M

 3. 20. juli 2013 / 19:03

  Hvor er de fine 😀 Jeg har haft dem på neglene også og var helt vild med de små neon prikker 🙂 Må lige se om jeg stadig har dem til overs liggende så de kan komme på tæerne 😀

  • Heidi
   Forfatter
   20. juli 2013 / 19:35

   Jeg har faktisk også købt flere af confetti-designet. Er ligesom dig vild med de neon prikker 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.