Skittlette // Fælles Fredag

Skittlette // Fælles Fredag

Temaet for denne uges Fælles Fredag er Skittlette – øhhh hvad er skittlette, tænkte jeg? Det er åbenbart en manicure hvor der er to ens negle og mindst to der er forskellige fra de andre (noget i den stil).

Min inspiration har været et par af mine yndlingssko fra Lola Ramona. På lillefingeren har jeg brugt Emotions fra OPI. Det er en sort teksturlak som skulle symbolisere sålen af skoen. På ringe- og langefinger har jeg lavet prikker i forskellige farver ligesom på skoen. Pegefingeren har fået den fine sorte sløjfe og en sort kant som skulle være kanten af skoen.

Hvis du er vild med sko og måske især Lola Ramona, kan du glæde dig. Jeg er ved at forberede nogle skoindlæg (høhø).

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.