Fælles fredag // Saran wrap

Saran wrap negle neglelak hverdaghverdag blog

Saran wrap – hva-for-noget?! Ja, temaet for “Fælles fredag” er i denne uge Saran wrap negle. Det er en metode hvor man bruger sammenkrøllet husholdningsfilm (Saran wrap i USA) til at lave mønster på neglene. Der er lidt forskellige måder at gøre det på, men jeg kan bedste lide at dryppe noget neglelak ud på underlaget, dyppe filmen i lakken og derefter på neglen.

Saran wrap neglelak hverdaghverdag blog

Jeg har valgt at bruge Just Spotted The Lizard fra OPI over en almindelig sort lak. Jeg var vildt overrasket over hvor godt det blev. Jeg har set mange billeder af Saran wrap i mærkelige farvesammensætninger og meget udtværede, så jeg var ikke glad for at skulle prøve kræfter med husholdningsfilmen, men jeg kan faktisk godt lide den marmorerede effekt som jeg har fået frem her.

Klik på billederne for at se hvordan de andre har lavet Saran wrap til Fælles Fredag:

12 Comments

 1. 5. december 2013 / 2:03

  these nails are gorgeous, great job!

  • Heidi
   Forfatter
   7. januar 2014 / 12:35

   Thank you, Lydsz 🙂

  • Heidi
   Forfatter
   7. januar 2014 / 12:35

   1000 tak, Maria 🙂

  • Heidi
   Forfatter
   7. januar 2014 / 12:35

   Taaaark 🙂

  • Heidi
   Forfatter
   7. januar 2014 / 12:36

   Tak, Christine 🙂

 2. Pia
  25. oktober 2013 / 12:19

  Det er godt nok flot lavet 😀

  • Heidi
   Forfatter
   7. januar 2014 / 12:36

   Tak Pia 🙂

 3. 25. oktober 2013 / 8:24

  Det synes jeg ser virkelig fedt ud 😀 Rigtig godt lavet 🙂

  • Heidi
   Forfatter
   7. januar 2014 / 12:37

   Tak 🙂 Jeg er ellers ikke så vild med denne teknik, men nu tror jeg at jeg skal prøve igen 🙂

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.