Fælles fredag // Påske

påske fælles fredag hverdaghverdag

Der har været MEGET stille her på bloggen og det er jeg ked af, men her kommer lige et hurtigt fælles fredag indlæg med emnet påske. Jeg valgte den nemme løsning – at bruge deborah lippmans Rockin’ Robin med en mat overlak. Jeg synes dog at speckled eggs lakkerne fra models own er pænere (ligner æg mere end denne), men dem har jeg desværre ikke nogen af.

God påskeferie til alle! 🙂

Klik på billederne for at se de andres påske-negledesigns til “Fælles Fredag”:

2 Comments

 1. 19. april 2014 / 20:07

  Vilket sött lack 🙂

  • Heidi
   Forfatter
   1. maj 2014 / 22:48

   Tak 🙂 Jeg synes den er flottest med mat overlak.

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.