Fælles Fredag // Noget om mig

save me OPI neglelak hverdaghverdag.dk swatch

Fælles Fredag tema er i denne uge “Noget om mig”. Jeg har valgt at vise en af de to neglelakker som fik kick-startet min neglelak-samlemani. I næste måned er det to år siden jeg startede denne blog. Det var dengang jeg lige havde fået øjnene op for OPI neglelakker og deres Nicki Minaj kollektion var netop udkommet. Jeg fulgte også dengang Nikkietutorials på youtube og hun kom med denne anmeldelse af kollektionen. Jeg var fuldstændig solgt! Jeg skulle bare ha’ Metallic 4 Life og Save me – og det kunne kun gå for langsomt. Jeg fandt dem heldigvis dagen efter (til fuld pris) i en lille butik i Randers.

Der er løbet meget vand i åen siden og derfor har jeg i anledning af denne uges fredags tema også opdateret min “About”-side. Kig forbi 🙂

Klik på billederne for at læse de andres Noget-om-mig-historier til “Fælles Fredag”:

10 Comments

  • Heidi
   Forfatter
   4. februar 2014 / 19:39

   Den er så lækker! Jeg tror at jeg bliver nødt til at købe mig en back-up 😀

 1. maibritt j
  31. januar 2014 / 22:55

  med så fin en lak kan jeg godt forstå du begyndte at samle! 😀

  • Heidi
   Forfatter
   4. februar 2014 / 19:38

   Ja ik? 🙂 Den ramte mig bare lige med det samme! 🙂

 2. 31. januar 2014 / 21:37

  Den er så fin – jeg kan godt forstå, at din passion begyndte netop dér 🙂

  • Heidi
   Forfatter
   3. februar 2014 / 10:18

   Ja ik? 🙂 Jeg har en svaghed for glimmer og glitter, så denne lak er bare en drøm. Desværre er den ved at være lidt “gluppy”, så måske skal jeg have fat i en backup (hvis den stadig er nem at finde).

  • Heidi
   Forfatter
   31. januar 2014 / 15:30

   125 kr for en lak er også mange penge! Det kan anbefales at købe dem på e-bay eller hos beautybay, når de engang imellem har nogle på tilbud 🙂

 3. 31. januar 2014 / 9:30

  Hvor er den fed! Har faktisk aldrig set den der før, OPI er ikke et mærke jeg følger så meget med i faktisk 😮 Men det er da forståeligt du var solgt ;D

  • Heidi
   Forfatter
   31. januar 2014 / 10:57

   Når jeg har den på mine negle, tager jeg mig selv i at sidde og kigge på dem hele tiden 😀 Det er bare en fest på neglene! Passer jo egentlig meget godt til Nicki Minaj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.