Fælles fredag // Naked nails

Fælles fredag // Naked nails

Naked Nails er denne uges tema i “Fælles Fredag”- klubben 🙂 Egentlig er det nok meningen at vi skal lave noget med nogle naturligt udseende lakker, men jeg synes det kunne være sjovt lige at vise mine negle – sådan helt nøgne! Her er de så: Naked Nails!

Orly Peaceful oppostion nail polish neglelak naked nails

Jeg har flere nude-lakker, men det er ikke et look jeg er kæmpe fan af. Min yndlingslak i den kategori er Peaceful Opposition fra Orly, som nok ikke falder i den kategori alligevel. Den har det fineste glitter, men når du ser neglene på afstand ser de bare pæne, rene og lidt hvide ud. Først når du kommer tæt på, ser du det fine glitter.

4 Comments

 1. 2. januar 2014 / 23:52

  Det var jätte fint 🙂

  • Heidi
   Forfatter
   7. januar 2014 / 12:28

   1000 Tak 🙂

 2. 2. januar 2014 / 23:43

  jeg er også dybt in love med min PO. Hvor mange lag måtte du lægge? leg lægger altid en crelly nedenunder den fordi mine negle misfarves enormt hurtigt ligemeget hvilke basecoats jeg bruger, så skal altid dække på mig

  • Heidi
   Forfatter
   7. januar 2014 / 12:31

   Den er så fiiiin! 🙂 Jeg har lagt to lag OPI (en fra NYC Ballet kollektionen, kan ikke huske hvilken) og bagefter to lag PO. Men jeg synes den er det værd 😉

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.