Fælles Fredag // Inspireret af Julepynt

Hi, Remember me?! Jeg er her stadig, men der har bare været så meget IRL (mere om det senere). Fælles Fredag i denne jule er inspireret af julepynt. De andre piger har virkelig lavet nogle fine designs, så husk at tjekke dem ud – Der er links til dem alle nederst på siden. Jeg har lavet et enkelt design med nogle røde og grønne julekugler og så tror jeg vist lige jeg når det inden midnat, hvis jeg skynder mig! 🙂

neglelak negle hverdaghverdag.dk Heidi Winther julepynt

Kig forbi de andre negletosser og se hvilken julepynt manicure de har valgt at lave:

4 Comments

 1. 6. december 2014 / 23:09

  det er rigtigt sødt sådan som de hænger ned fra dine neglebånd 😀 og lækre julede lakker du har brugt 🙂

  • Heidi
   12. december 2014 / 20:33

   og hvis man vender hånden om er det juleballoner! 😉

 2. 6. december 2014 / 19:15

  Velkommen tilbage! 😀 jeg er vild med det simple i det og at det næsten er 3D (ja det er måske kun mig der ser det men det synes jeg altså :D)

  • Heidi
   Forfatter
   6. december 2014 / 20:48

   1000 tak Maibritt 🙂
   Jeg tror det er forbi det er tekstur lakker (i hvert fald den grønne) at det næsten ser ud som 3D.

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.