Fælles Fredag // Inspireret af is

Fælles Fredag hverdaghverdag.dk neglelak is frisko zapp

Denne uge tema i Fælles Fredag er is. Sjovt nok har flere af os valgt at lave zapp-negle. Isen fra Frisko som kom tilbage sidste år fordi folk gik amok på facebook og krævede den tilbage. Ohhh Yeahh Power to the people! 🙂 Jeg har lavet mine zapp-negle med de samme lakker fra lime crime, som jeg brugte til mine lakridskonfekt-negle. Metoden der er brugt er “watermarble” som jeg bare hader! Det er noget bøvl, det sviner og det kræver en masse “clean-up”. Anyway, jeg synes at det ligner meget godt. Det ligner ikke zapp som i reklamerne, men zapp som den ser ud i virkeligheden. Det er nemlig en is som er seriøst photoshoppet. Ikke engang is kan få lov til bare at se ud som den gør mere!

Klik her for at se flere Fælles Fredag negle designs, der er inspireret af is:

3 Comments

 1. 6. juni 2014 / 20:24

  Jeg synes, de er flotte! Har aldrig selv turdet kaste mig ud i water marble, fordi folk altid fortæller, hvor besværligt det er, men resultatet er også virkelig specielt.

  • Heidi
   Forfatter
   7. juni 2014 / 8:20

   Ihhh altså tak Mariam! 🙂 Du har ret, resultatet er specielt. Jeg synes det er ret besværligt at få et pænt resultat, men her var “pænt” så heller ikke mit mål 😉

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.