Geometrisk design // Fælles Fredag

Geometrisk design // Fælles Fredag

Temaet i denne uges Fælles Fredag er geometrisk design. Jeg har valgt at lave trekanter eller det er nok nærmere cirkelstykker.

Til bunden har jeg brugt Depend Gellack i farven Romantic Pink (G320), som er gennemsigtig. Trekanterne/lagkagestykkerne er lavet med Silver (555) fra GOSH. Det er så underligt når jeg hurtigt lige ser på neglene i løbet af dagen. Det ser ud som om jeg har nogle MEGET tynde og spidse fingre/negle!

2 Comments

 1. 14. juni 2014 / 9:55

  Haha jeg havde det på samme måde med det katy perry design jeg havde lavet 😀

  • Heidi
   Forfatter
   14. juni 2014 / 10:57

   Haha ja det er egentlig utroligt hvad en smule farve på neglene kan gøre 😀 Btw, de Katy Perry negle var superfede! Jeg elsker “simple” designs som dem 🙂

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.