Forsinket Fælles Fredag // Frugt & Grønt

hverdaghverdag.dk fælles fredag nail polish neglelak negle essie canteloupe

hverdaghverdag.dk fælles fredag nail polish neglelak leighton denny coconutty

Fælles Fredag indlæg – et forsinket indlæg vel at mærke. Jeg havde taget billederne til tiden, men fik mega hovedpine den dag de skulle lægges ud, så jeg kom aldrig så langt. Det er da heller ikke megakreativt. Jeg sprang over hvor gærdet er lavest og valgte at bruge to lakker som har navne efter sommerfrugt. Og ja, mine neglebånd trænger til olie!

Essie – Canteloupe

Canteloupe er en af de her essie lakker med tynd pensel – uhhh jeg hader dem! Nå, men jeg brugte en ridge filler inden jeg lagde to lag Canteloupe. Det fungerede ok. Jeg kan faktisk rigtig godt lide farven, men jeg tror ikke jeg kommer til at bruge den ret meget fordi jeg ikke gider lakker der er besværlige at lægge (kun hvis de er super-unikke 🙂 )

Leighton Denny – Coconutty

Leighton Denny er et ret undervurderet mærke. Det har kunnet fåes på beautybay, men det ser ud til at de kun har én lak pt. Coconutty er en utrolig fin lys brun med guld shimmer. Jeg plejer ikke at være stor fan af nude/brune nuancer, men den lak har bare det der som gør at man drages! 😀

De andre Fælles Fredag laktosser har været meget mere kreative end jeg har. Kig forbi dem og se deres flotte bud på Frugt & Grønt temaet:

2 Comments

 1. 4. juni 2014 / 14:58

  Haha det er lidt sjovt med den pensel, lige da de kom så hadede folk dem, men nu hvor vi er vant til den brede så kan vi ikke li den tynde ;D

  • Heidi
   Forfatter
   4. juni 2014 / 20:31

   Jeg har nu aldrig kunnet få essie med tynd pensel til at fungere, men jeg tror det er kombinationen af konsistensen og penslen, for jeg har ikke problemer med feks. orly som også har tynd pensel 🙂

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.