Fælles fredag // Efterår

efterår neglelak hverdaghverdag.dk

Efterår er dagens tema. Jeg elsker efterår (og forår) med de regnfulde dage, starinlys, æbler og indendørshygge under et lunt tæppe. Det er starten på vinterhalvåret, hvor jeg ikke behøver at forsvare mit hule-gen 🙂 Det bliver et hurtigt og simpelt design denne gang.

Jeg har brugt I knead sour-dough og Incognito in Sausalito fra OPIs San Francisco Fall/Winter 2013 collection. Jeg købte dem for nyligt i Magasin Aarhus som havde åbning-efter-ombygningstilbud. 3 for 2 OPI neglelakker plus der var -20% på alle beautyprodukter, og man fik en gratis manicure med en af de lakker man købte. Jeg fik lagt Incognito in Sausalito som er den mest perfekte mørkeblå cremelak.

Hvis du synes sort ser for hårdt ud på neglene, men gerne vil have en mørk lak, så er Incognito in Sausalito et godt bud på en lækker efterårslak 🙂

Klik på billederne herunder for at se hvad de andre har lavet til Fælles Fredag// Efterår:

4 Comments

 1. 10. oktober 2013 / 15:44

  Wow den er altså godt nok flot 😉

  • Heidi
   Forfatter
   7. januar 2014 / 12:41

   Jeg har også brugt den rigtig meget 🙂

 2. 6. oktober 2013 / 11:14

  Jeg skal vist ha' kigget lidt på Incognito in Sausalito.
  Jeg har mange mørkeblå lakker, men de har alle shimmer
  så det fjerner lidt af pointen ved at have en mørk lak på, synes jeg.
  Er helt vild med din mani og kontrasten mellem farverne! 🙂

  • Heidi
   Forfatter
   7. januar 2014 / 12:43

   Tak 🙂 Ja jeg er også helt vild med Incognito in Sausalito – Jeg har brugt den SÅ meget! 🙂

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.