Dyreprint // Fælles Fredag

by-k-nail-art, dyreprintTemaet for denne uges Fælles fredag er dyreprint. Jeg lavede det her dyreprint for over et år siden, men har ikke vist det på bloggen før. Nu, hvor der er ting i den virkelig verden der presser sig på, er det rart at have nogle u-postede billeder i baghånden 🙂

Neglelakkerne som jeg har brugt er alle fra By K. og jeg har brugt dottingtools til at lave dyreprintet. Neglelakken på billedet hedder Dark Cherry (no. 1). Det er en mørk bordeaux/okseblodsfarvet creme lak. Den har god dækkeevne, super glans og er bare virkelig lækker og  ja det er min absolutte yndlingslak fra By K.

Klik på billederne herunder for at se de andres “Fælles Fredag”-dyreprint:

4 Comments

 1. 26. maj 2013 / 11:48

  <3 Mange tanker herfra :-*

  • Heidi
   Forfatter
   27. maj 2013 / 11:23

   1000 tak, Helene <3

 2. 24. maj 2013 / 20:48

  Rigtig sjov farvekombination og leparder er bare altid et hit 😀

 3. 24. maj 2013 / 15:42

  Hvor er de flotte, Heidi! Rigtig tøsede – lige efter min stil 😀

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.