Fælles fredag // 1 års fødselsdag

Fælles fredag 1-aars-foedselsdag hverdaghverdag.dk

I denne uge har Fælles fredag eksisteret i et år og derfor er temaet fødselsdagsnegle! 🙂 Jeg har desværre ikke været så aktiv på bloggen i det år, men det har jeg sat mig som mål at være fremadrettet. Jeg har heller ikke lige været inspireret til den vildt store kreation, men glitter er jo altid godt. Jeg har brugt OPI – Alpine snow og wetnwild – French White Créme som base. Selvom jeg elsker OPI, må jeg indrømme at jeg i dette tilfælde bedre kan lide wetnwild. Synes den er nemmere at styre og dækker bedre. Glitterlakken jeg har brugt er Confetti Time fra H&M.

Klik på billederne for at se hvad de andre har lavet til Fælles Fredag fødselsdagstema:

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.