Mini neglelak fra L’Oréal // Exotic Canaries

Exotic-canaries-loreal

Exotic Canaries fra L’Oréal er en lækker varm gul neglelak. Mange gule neglelakker kan være ret svære at få til at dække ordentligt, men ikke Exotic Canaries. Den opfører sig pænt og dækker fuldstændigt ved 3 lag.  Det er en farve der vækker opsigt når du har den på og så er den superfin til sommer 🙂

7 Comments

 1. sissetoft
  20. april 2013 / 23:06

  Jeg har den selv, og den er vildt fed! Jeg bruger den til at peppe outfits i kedelige farver op 😉

 2. 19. april 2013 / 18:14

  Den er så fin denne gule 🙂 Jeg er helt vild med Loreal's lakker, denne kunne godt være den gule jeg skal have i min samling 🙂

  • Heidi
   Forfatter
   20. april 2013 / 14:38

   Hej Christina, Jeg var overrasket over hvor godt den dækker, så den kan helt sikkert anbefales 🙂

   • 9. maj 2013 / 19:31

    Og nu er den købt – fandt den i Matas til 19,95 🙂

    • Heidi
     Forfatter
     9. maj 2013 / 22:56

     God pris, du har fundet den til! 🙂 De er kommet med en ny gul lak som hedder Banana Pop. Jeg bruger den til denne uges Fælles fredag blomster mani 🙂

 3. 18. april 2013 / 14:10

  Gul neglelak.. Jeg synes ikke at gul og neglelak hænger sammen, men den kunne være en passende farve til påsken 😉 Hvor længe holder L'oreal lakker?

  • Heidi
   Forfatter
   18. april 2013 / 17:12

   Nå ja til påske, det havde jeg slet ikke tænkt på! 🙂 De lakker jeg viser i denne uge har jeg ikke prøvet at have på i længere tid, men de andre farver fra L'Oréal som jeg har haft på i længere tid, havde en god holdbarhed.

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.