essie – Resort collection 2012

Navigate her og Tour De Finance-hypen har knapt lagt sig, før den nye Resort kollektion udkommer. Serien består af Pink A Boo, Sure Shot, She’s Picture Perfect og No More Film.
Du kan se swatches her. Jeg synes faktisk at Pink A Boo minder om Princesses rule fra OPI (som jeg har skrevet om her) og Sure Shot minder måske om Jelly n’ Jam fra essie. She’s Picture Perfect minder om I Want To Be A Lone Star fra OPI, blot mere lavendel end is-blå.
Du kan allerede nu købe kollektionen hos beautybay.com

2 Comments

  1. 8. marts 2012 / 18:08

    Jeg tænkte også med det samme, at det var farver, der var set før – både hver i sær, men også kombinationen af en lilla, en pink osv. synes jeg bare, jeg har set før. Men jeg er nu alligevel fristet – mest af "No more film" og "She's Picture Perfect". De virker rigtig fine 🙂

    • 8. marts 2012 / 18:10

      Hehe, det er også dem jeg ville købe hvis det var 🙂

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.