En Disney øjenskyggepalette og min indre dialog

I de her corona-tider arbejder jeg hjemme de fleste dage. Jeg har fået en rutine med at møde ind på hjemmekontoret tidligt om morgenen i joggingbukser og morgenhår. Frokostspausen bruger jeg på at spise og gå i bad.

Efter arbejde går jeg en tur… ok, let’s be real – det sker kun halvdelen af dagene, men jeg er så stolt over at være kommet dertil!

I fredags på min “daglige” gåtur smuttede jeg forbi Føtex for at føle lidt “normalhed”. Jeg spottede at essence-standen så anderledes ud og måtte hen og smugkigge. Der var så den fineste Disney Princess kollektion!

Og nej, jeg har ikke brug for mere make-up. Tværtimod har jeg i 4 år prøvet at rydde op i mit shit på bedste Marie Kondo-manér. Men cuteness er mit svage punkt… og den her kollektion er CUTE!

Nå, men i displayet var der to forskellige øjenskyggepalette, to pensler, tre mascaraer, så det var jo til at overskue.

Mascara

Det var standard essence indpakning med en prinsesse-siluet på. Jeg har en gang prøvet essence mascara. Den sved helt vildt i mine øjne, så jeg kunne hurtigt udelukke at købe en ny.

Make-up penslerne

De så ærligt talt ikke ud til at være god kvalitet. Det er ikke lang tid siden jeg sorterede i mine pensler, derfor har jeg et klart billede af hvilke pensler jeg mangler, og det er ikke den her slags.

Øjenskyggepaletterne

Normalt bruger jeg ikke øjenskygge, men efter corona, er jeg begyndt, fordi jeg kan øve mig uden at der er nogen der ser det! haha! Så her begynder det at blive svært.

Derfor kunne man se mig stå i Føtex helt stenet i en halv time, hvor jeg, inde i mit hoved, argumenterede for og imod at jeg skulle købe mere makeup.

Heidi : åhhh, hvor er de cute!

Heidi : jow jow, men du har ikke brug for flere øjenskygger

Heidi : nej det ved jeg godt, jeg skal selvfølgelig ikke har begge...

Heidi : begge? nej, jeg havde mere forestillet mig "ingen". Tænk lige på at du har lavet en budget med en post som hedder "Personlig pleje", som du har været så god til at holde indtil nu.

Heidi : ja nemlig! Der er jo stadig penge tilbage og se - en palette koster jo kun 85kr. Det er jo ingenting!

Heidi: det er stadig 85kr ud af dit budget. 85kr som du kunne bruge på noget andet.

Heidi: ja, men der er ikke andet jeg vil have!

Heidi: aj, det passer jo ikke. Du har da lavet en ønskeliste...

Heidi: jamen, det er ting som jeg sagtens kan købe senere. Det her er limited edition, og du ved hvordan det er. Næste gang vi kommer herned, så er den væk!

Heidi: hallo Heidi du ved da bedre! De bruger jo bare scarcity som psykologisk trigger - falder du virkelig for det trick??

Heidi: åhh du skal altid spille så klog! Selvfølgelig ved jeg godt det, men den Snow White palette er så fin og farverne er virkelig brugbare for mig og jeg har jo skrive et indlæg på bloggen om den og...

Heidi: jeg gir op...
Se lige de fine prægede æbler!

Og sådan gik det til at jeg kom hjem med en essence Disney Princess øjenskyggepalette. Jeg valgte “Snow White”, som har fine neutrale/kolde brune og champagne farver med to reelle farver – grøn og blå.

Selve paletten er lavet af pap med metalfinish. Den er corona- og pilfingervenlig med film/forsegling henover øjenskyggerne, som trækkes af inden man bruger paletten første gang.

essence-disney-priness-snow-white-seven-mountains-eye-lid-scaled

Forrest Cabin og Seven Mountains

Jeg har brugt Forrest Cabin på hele øjenlåget. Den er ret pudret, så jeg vil foretrække at bruge Vanilla fra min smashbox cover shot palette i stedet for.

Herefter lagde jeg Seven Mountains på den bevægelige del af øjenlåget og fadede den ud med lidt mere Forrest Cabin.

essence-disney-priness-snow-white-seven-mountains-close-up

essence Disney Princess Snow White

De to matte skygger er ikke verdens bedste, men kan godt bruges hvis man ikke har andre i nærheden.

De to farvede øjenskygger, Dwarves (Grøn) og Wicked Witch (Blå) er ikke så pigmentede og mørke på huden, som de ser ud i paletten. Men det synes jeg egentlig er en fordel.

Alle de brune- og champagnefarvede shimmer øjenskygger er rigtig fine. Med en eyeshadow primer holder de også længe. Jeg har prøvet med Too Faced Shadow Insurance, og det look holdte sig fint hele dagen uden at fade eller drysse.

Så hvis du, lige som mig, er en basic bitch som har brug for en billig palette til dine ukomplicerede neutrale one-shadow-looks, kan Snow White varmt anbefales!

essence-disney-priness-snow-white-seven-mountains-portrait
Winter sunlight is a warm old soul, spreading love in the bitter cold.
– Angie Weiland-Crosby –

2 Comments

 1. Hanna Winther
  26. januar 2021 / 16:33

  Det er rigtig fint til dig med de farver 🤗

  • Heidi
   Forfatter
   26. januar 2021 / 17:03

   Tak mor! ❤️❤️❤️

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.