Dutch ‘Ya Just Love OPI?

Denne lak har jeg rendt rundt med på neglene til den blev så grim at jeg ikke kunne være bekendt at vise mine fingre offentligt! 😀 Tiden flyver afsted og jeg når overhovedet ikke de ting som jeg gerne vil. Derudover kan jeg mærke at der er en forkølelse under opsejling – øv! I går var jeg i Ikea får at købe en Helmer til mine lakker. Jeg har nemlig overgivet mig og nu kommer de i skuffer. Før stod de fint på Ribba hylder, men jeg har efterhånden så mange at jeg har opgivet at have hylder nok. 
I torsdags var jeg til koncert med Povl Dissing & Band. Jeg var noget skeptisk da jeg hurtigt spottede at jeg nok var den yngste i blandt publikum. Men der var ikke noget at være nervøs over – det var en fantastisk oplevelse! Det var tilbage til de glade 60’ere og lækker blues, som vi fik at høre. Paulos (som han kalder sig selv) var i topform og især Palle Hjort på hammondorgel imponerede helt vildt med flere soloer hvor han trykkede den max af! De spillede alle de numre som jeg håbede på at høre (med undtagelse af “Kvælerslangen”) og så sluttede de af med en meget rørende version af “Snehvidekys”. Det var en fed aften! 🙂
I morgen aften står den på VIP-aften i den lokale BodyShop og lørdag skal jeg til Assens på Fyn for at høre min svoger og bandet “The dirt sessions” spille koncert på Tobaksgaarden. Det bliver stort! 🙂 

8 Comments

 1. 6. oktober 2012 / 17:49

  Wow, den har en super flot farve! Er glimmeret ligeså diskret i virkeligheden? 🙂

  • 10. oktober 2012 / 21:23

   Hej Frk. Firhed :)Ja glimmeret er diskret og gir lakken lige det ekstra – også uden blitz/sollys 🙂

  • 26. september 2012 / 11:23

   Uhhh ja ens ønskerliste var blive farlig lang når man ser swatches ;)Flot blog du har, Mette! 🙂

 2. 25. september 2012 / 19:06

  Det er virkeligt min yndlingsneglelak! Jeg går med den så ofte jeg overhovedet kan! :DKatrine // Snomme.blogspot.com

  • 26. september 2012 / 11:21

   Ja, den er virkelig fin! <3

 3. 25. september 2012 / 18:34

  Virkeliiiiiiiiig fed neglelak! Elsker farven. Kan man købe OPI i matas? (:Knus Rebecca.rebeccasjensen.blogspot.com

  • 25. september 2012 / 18:38

   Den er så fin – elsker at den har det gyldne shimmer.Man kan købe OPI i matas. De koster 125kr stk, så de er pænt dyre, men det er fint at kan se farverne IRL og så købe dem billigere on-line ;)Denne lak er fra Holland kollektionen som jeg er ret sikker på at Matas har.Go do some shopping, girl! 😉

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.