Day 9 – Rainbow nails

I dag skulle jeg så lave negle i regnbuetema. Men jeg nægter at male i frihånd på neglene og det tape, jeg har købt på e-bay, er ikke kommet endnu, så jeg måtte ty til en anden løsning; nemlig Rainbow Connection fra OPI. 
Jeg lagde først et (!!!!) lag Lunar, som er en superlækker creme fra revlon. Derefter 1-2 lag Rainbow Connection. Glitteret skal nogle gange lige “placeres” de steder hvor den skal ligge. Den er så fin – jeg er helt vild med den slags glitter, så jeg ejer efterhånden nogle stykker. Jeg regner at lave review og sammenligning af dem inden længe.
Rainbow Connection fra OPI & Lunar fra REVLON

Close-up af Rainbow Connection

Jeg fik lige en idé om at jeg ville se hvordan det så ud med mat topcoat (fra e.l.f.). Jeg elsker hvordan den sorte lak kommer til at ligne lakrids. Tror bare det vil se helt perfekt ud, hvis der kun var små stykker glitter. 

 
Se hvordan de andre negletosser har løst dagens challenge her:

4 Comments

 1. 17. juli 2012 / 22:02

  Jeg kan også godt lide de forskellige størrelser glitter. Men når jeg tager billeder, reflekterede de store stykker bare lyset på en underlig måde selvom der var mat lak over :-SEj Lisa, du må da ikke pjække! 😀

 2. 17. juli 2012 / 21:41

  Ej, pjækker du! Nu har jeg siddet her hele aftenen og stalket din blog for at se hvad du fandt på!! 😀

 3. 17. juli 2012 / 21:37

  Jeg må blankt erkende at jeg pjækker idag!!Jeg har det som dig, jeg nægter at male små regnbuer i frihånd, som vil ligne min 5 årige datters værk. Min næste tanke var så en multiglitter som du også har valgt (som iøvrigt altid er en vinder, fordi den bare er så festlig :-p). Jeg synes den ser drøn godt ud med matte topcoat på 😀

 4. 17. juli 2012 / 21:05

  Sikke en fin glimmer! Jeg kan rigtigt godt lide, at der er forskellige størrelser på glimmeret 🙂

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.