Day 7 – Black & white

Hmmm, det her er ikke en mani jeg er stolt af, men det er første gang jeg prøver stamping. Jeg havde lidt begyndervanskeligheder og på ringefingeren kan man se at jeg kom til at lægge top coat inden mønsteret var helt tørt. Nå, men der er i hvert fald plads til forbedringer 🙂 Jeg har brugt Nero fra GOSH og en hvid creme fra wetnwild. Mønsteret er fra Konad imageplate m60.

Se flere sort/hvide negle i dag hos:

5 Comments

 1. 15. juli 2012 / 22:29

  Hej Lisa, nej det er bestemt ikke sidste gang jeg prøver stamping. Jeg har brugt den helt almindelige stamper fra konad, men jeg har heller ikke ret lange (eller brede) negle, så det går lige 🙂

 2. 15. juli 2012 / 11:12

  Og bestemt ikke sidste gang du stamper I presume? 😉 Man bliver lidt bidt af det!Hvilken stamper har du brugt? Jeg kan nemlig se at designet er kommet godt ud i kanterne (kan man det med den almindelig konad stamper??)

 3. 13. juli 2012 / 7:13

  Ups, det gik lidt hurtigt med at udgive, men nu er I sat på. Tak fordi du gjorde mig opmærksom på det :-)Det er første gang – grunden til tommelfingeren ikke er med på billedet er at mønsteret ikke går helt ud til kanten :-S og nogle af neglene på den anden hånd ligner noget et barn på 5 år har lavet 😀 Nå, men øvelse går mester som de sir. Jeg har flere konad plader som skal afprøves 🙂

 4. 13. juli 2012 / 7:04

  – og hov! Du har glemt at linke til os andre 😉

 5. 13. juli 2012 / 7:04

  Hvis det er første gang du prøver stamping, så er jeg imponeret! Og jeg synes at din mani er supersød 🙂

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.