Day 6 – Violet

Dagens farve er violet – og hvad er så violet? Jeg var faktisk i tvivl og det er da heller ikke hvilken som helt farve – der findes en meget  interessant artikel på wikipedia om farven violet her. Jeg har valgt at vise endnu en lak fra Color club, nemlig Ulterior Motive og på ringefingeren har jeg farven bloomsbury square fra nails inc.

Udendørs med blitz

Udendørs i skygge uden blitz

Indendørs i sollys

4 Comments

 1. 12. juli 2012 / 12:52

  ahrr rød har den nu aldrig været 🙂 pinkish måske – men kan dog godt se at den er mere lys pink på billederne end i virkeligheden, hvor den ligner mere farven på det første billede. Den har også et blå skær som gør at jeg synes den godt kunne gå under kategorien violet.Den fra nails inc. er en af mine yndlings, men jeg er også en sucker for glitter 😀

 2. 12. juli 2012 / 12:19

  ARGH hvorfor skriver jeg lille hver gang jeg vil skrive lilla…

 3. 12. juli 2012 / 12:19

  Nu bliver jeg altså forvirret. Jeg har altid set violet som en lille med blå undertone, og det bekræfter dit link også. Men er det ikke en rød lak du har på??However, så er den fra Nails inc. rætti pæn!! 😀

 4. 11. juli 2012 / 8:09

  Jeg var faktisk også i tvivl om hvad farven violet egentlig dækkede over. Og den Nails Inc er vildt flot. Det var en af dem, jeg forsøgte at købe på Asos forleden!!

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.