Day 4 – Green

Jeg har været på shoppetur i Aarhus hele dagen. I morgen får I muligvis at se hvad der kom med mig hjem 😉 Men for at nå challenge’en i dag, får I lige en hurtig lak fra arkivet.

Det er Glitter envy fra Color Club og den er virkelig en af de mærkeligste lakker jeg har. Det skulle forestille at være en neon, men det er det ikke rigtig. Der er glimmer i, men det er mat når lakken kommer på neglene. På billederne har jeg lakken på alene. Næste gang jeg bruger den, vil jeg prøve at lave noget layering eller stamping for at gøre den mere spændende.

Andre tøser som viser grønne negle i dag:

4 Comments

 1. 9. juli 2012 / 0:20

  Hej Mette, jo en smule holo i flasken, men det kommer ikke til syne på neglene desværre.Jeg har den pink fra samme kollektion som jeg glæder mig til at prøve.

 2. 8. juli 2012 / 20:20

  Fornemmer jeg noget holo?! Eller er jeg bare holocrazy?! Suuuuper fed farve!

 3. 8. juli 2012 / 11:29

  Den er fra deres Starry Temptress collection fra sidste år, og jeg er ret vild med den serie. Jeg har dog ikke denne grønne, hvilket vist er en fejl 😀

 4. 7. juli 2012 / 23:57

  Jeg synes da den er spændende som den er!! Den er ihvertfald kommet på min ønskeliste :-)Og så vil jeg glæde mig til at se hvad der havnede i din shopping bag 😀

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.