Day 31 – Recreate your favorite

deborah lippmann – Lady sings the blues
Dagens lak er “Lady sings the blues” fra deborah lippmann. Jeg har købt den ved lux beauty, hvor jeg havde en rabatkupon på 10%. Jeg har ikke set den blive hypet som mange af de andre DL lakker, men det er nok fordi den ligger tæt op ad “Across the universe” i udseende. Eller det vil sige de er begge blå og der holder ligheden, for mens “Across the universe” har flere blå og grønne nuancer er “Lady sings the blues” blå med sølv glitter/glimmer.
Og ja, jeg elsker glitter! Så selvfølgelig skal min “re-create”-dag være med glitter. Men hvis du bare én gang har prøvet at fjerne glitterlak fra neglene, ved du hvorfor det ikke er ret tit jeg går med det – selvom jeg ELSKER det! 🙂
MEN men men, så læste jeg om et trick som gør at lakken er nem at få af – nemlig at bruge trælim som base coat. Ja, du læste rigtigt – trælim! Jeg undrer mig over hvordan man har fundet ud af det, men ikke desto mindre virker det. Jeg testede det med “Wish upon a rock star” fra color club, som du kan se på dette billede. Man kan bare pille lakken af i flager. Smart, ik? Ulempen er at lakken ikke holder ret godt, men hvis du, som jeg, elsker at skifte lak konstant, er det jo ikke et stort problem 😉

Se hvilken challenge-dag de andre negletosser vælger som favorit :

6 Comments

 1. 25. september 2012 / 17:59

  Det er smart med trælim, men det holder ikke så godt som på alm. basecoat. Men det gør ikke noget for min skyld, når nu jeg skifter lak så tit ;D

 2. 21. september 2012 / 12:35

  sejt men det trælim jeg har også googlet det lidt på det sidate og jeg har virkelig lyst til at prøve det ;D

 3. 4. september 2012 / 10:52

  Sikke et super tip! 😀 Det vil jeg prøve. For jeg elsker virkelig glitter, men hold nu op det er en pain at fjerne! Selv med sølvpapir metoden. Det tager for lang tid hehe.

  • 4. september 2012 / 12:54

   Jeg var også enormt glad da jeg fandt det tip! 🙂 Men jeg må sige at lakken kun holder en dag for mit vedkommende, når jeg bruger den metode. Men som sagt, for mig gør det ikke noget – det gir bare en ny mulighed for at få andet lak på 😉

 4. 4. september 2012 / 9:50

  Nøj for en smuk lak, den kan jeg godt forstå, at du er glad for!

  • 4. september 2012 / 10:49

   Ja hende deborah lippmann forstår at lave lakker. Hvis jeg havde oceaner af penge, ville jeg købe en hel del af hendes lakker. Lige nu må jeg nøjes med denne, ruby red slippers og mermaid's dream, men har også planer om at eje Candy shop engang 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.