Day 30 – Inspired by a tutorial

Jeg har valgt at blive inspireret af en youtube tutorial lavet af MissChievous. Jeg har ikke lavet japanske kirsebærtræer før og det er også første gang jeg bruger en linerpensel. Jeg har købt en sort depend art liner som har den ultatynde pensel, der er perfekt til formålet. Derudover har jeg brugt “Once in a blue mousse” fra Lime Crime som base, “Alpine snow” fra OPI til blomsterne og “Lovie Dovie” fra essie til blomstermidten. Jeg har til sidst lagt et lag “Kisses & bises” fra essie over hele neglen – det giver et lækkert og meget sart lyserødt skær. 

Se flere negle som er inspireret af tutorials her:
Negle Lir
Vickis Nail Polish
Life is a fairytale you know
Rainbowify me

8 Comments

 1. 9. september 2012 / 20:57

  Gal det ser flot ud 😀

  • 9. september 2012 / 21:16

   Taaaark <3

  • 4. september 2012 / 12:56

   1000 tak Katrine 🙂

  • 4. september 2012 / 12:59

   Thanks! It is actually a very simple design – easy to do 🙂

 2. 3. september 2012 / 6:27

  Smukt design! Nu er jeg spændt på, hvilken du vælger at genskabe 🙂

  • 4. september 2012 / 12:56

   tak rainbowie, ja så blev jeg også færdig med den challenge – lidt sent, men jeg blev færdig yay! 🙂

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.