Day 3 – Yellow

Volt of light – udendørs i skygge uden blitz
Dagens udfordring er farven gul. Sunshine Pop fra China Glaze har jeg allerede vist her på bloggen, så jeg synes at det skal være en anden gul denne gang. Jeg har købt Volt of light for noget tid siden, men har kun lige prøvet den på en finger indtil nu. Jeg forelskede mig første gang i Volt of light, da jeg så den hos Scrangie (på hendes billede kommer det grønne skær mere til sin ret, end på mine). 
Volt of light – med blitz
Nå, men her er den så 🙂 Den er en neongul, men ikke en helt almindelig neongul. Den har som sagt et grønt skær og der er shimmer i, som gør at den ikke tørrer helt mat op, som ellers er normalt for neonlakker. Jeg har først lagt en hvid lak og så den gule. Det virker godt at lægge en hvid lak under neonlakkerne – det giver en god dybde i farven. Jeg har dog alligevel lagt tre lag Volt of light, men det er ikke unormalt for en gul lak. 
Color Club – Volt of light
Se flere gule lakker hos disse dejlige damer, som også har taget udfordringen op:

5 Comments

 1. 6. juli 2012 / 23:38

  Vil ikke sige noget om din lak idag, blot glæde mig til at se hvad du finder på lørdag :-p

 2. 5. juli 2012 / 21:36

  Nåhhh, på den måde 😀 Præcis sådan har jeg det med koralfarvet lak.

 3. 5. juli 2012 / 21:12

  Jeg har ikke så meget imod gul, bare det ikke er på mig! ;D

 4. 5. juli 2012 / 20:52

  Og dig der ellers ikke kan lide gul ;-)Jeg er også blevet superglad for den, efter jeg nu har prøvet den 🙂

 5. 5. juli 2012 / 20:38

  Uh, det var en flot gul! Den kan jeg godt li'!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.