Day 29 – Inspired by the supernatural

Grunden til jeg har været forsinket med denne challenge-dag er, at jeg måtte vente på at modtage de kunstige negle som jeg ville bruge til dette look. Men jeg synes til gengæld også at det er blevet ligsom jeg havde forestillet mig.
Tim Burton og Johnny Depp er et genialt makkerpar. Jeg ser konsekvent alle film, hvor de to samarbejder, så det var naturligt at blive inspireret af en af de film. Jeg har valgt at prøve kræfter med Johnny Depps negle i filmen Dark Shadows. Nu skal jeg bare ha’ fundet ud af hvordan jeg får de kunstige negle af igen inden jeg skal ud at købe ind! 😀

Se flere negle som er inspireret af det overnaturlige her:
Negle Lir
Vickis Nail Polish
Life is a fairytale you know
Rainbowify me

4 Comments

 1. 4. september 2012 / 10:49

  Haha! Hvor er de bare cool 😀

  • 4. september 2012 / 13:00

   Tak Vanessa, de var også supersjove at lave 😀

 2. 2. september 2012 / 13:26

  Wow, de er godt nok imponerende! Jeg vil nu gerne se dig handle ind med dem på 😀

  • 2. september 2012 / 15:19

   Haha, hvis jeg havde hele outfittet på plads, skal jeg ikke afvise at jeg kunne finde på at handle ind sådan, men jeans, t-shirt og vampyrnegle er bare for mærkeligt! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.