Day 27 & 28 – Inspired by art and a flag

Åhhh altså, jeg ved godt at jeg er langt bagud med 30-dags-udfordringen, men jeg håber at jeg kan nå nå at slutte sammen med de andre på torsdag, så her kommer to-i-en. 

Day 27 – Inspired by art

For flere år siden købte jeg en bog med 250 af Per Arnoldis plakater mv. Til hvert billede er der en tekst hvor Per Arnoldi fortæller lidt om tankerne bag. Det har virkelig fået mig til at værdsætte den enkle, men tit geniale og opfindsomme stil. Det kan virke kedeligt ved første øjekast, men der ligger tit meget mere bag.
Per Arnoldi fortæller om plakaten: “Hjertet er ikke til at tage fejl af! Det betyder kærlighed og fortolkningen kan vel også udstrækkes til at betyde alt det der følger med kærligheden og kærlighedens fuldbyrdelse og altså sex og var således meget relevant som symbol i den uvisse verden de første meldinger om aids kom fra.
Jeg tænkte, at hvis nu et færdselsskilt betød én ting og det samme skilt på hovedet betød det modsatte eller i hvert tilfælde “pas på”, kunne hjertet, opfattet som færdselskilt, betyde: Pas på, kærlighed eller sex forude! hvad der jo ikke ville være dårligt… og så kunne hjertet vendt på hovedet efter samme “logik” betyde: Pas på, farlig sex forude!
Så det brugte jeg til en plakat og kampagne for en oplysning/advarselsskolefilm om aids i 1988.
Synlighedseffekten og opmærksomhedsgraden var der ikke noget i vejen med… men jeg havde ikke forudset at bøsserne så en anden legemsdel i det omvendte hjertes bløde buer og følte sig ramt og protesterede kraftigt.”

Day 28 – Inspired by a flag

Første tænkte jeg på at lave det japanske flag – det er så dejlig nemt! 🙂 Men det kunne jo være at der var andre som gjorde det samme, så jeg valgte et andet flag. Kan du gætte hvilket?
Sikke et arbejde! og så var der kun to negle som lykkedes :-S Jeg bliver vist nødt til at øve mig mere på at bruge det tape. Har du gætte det? Det er Sydkoreas flag, eller rettere dele af flaget som jeg har brugt.
Symbolet på min langefinger står for: måne, vinter, nord, intelligens og vand. Symbolet på ringefingeren står for: himmel, forår, øst, menneskelighed og luft. Begge sidder i den øverste del af flaget, hvor Yang er det positive aspekt, vist i rødt. Den røde farve repræsentere himlen.
Du kan se hvad de andre neglelakstosser har fundet på her:

4 Comments

 1. 29. august 2012 / 10:02

  Hold da op noget småtteri du har været igang med. Men de 2 negle blev da rigtig fine!! 🙂

  • 2. september 2012 / 12:16

   Ja det var virkelig en prøve på tålmodigheden 😀

 2. 28. august 2012 / 6:20

  Hvor pudsigt – jeg overvejede også Arnoldi som inspiration til kunst-dagen 🙂 Og wow – jeg er altså meget imponeret over din tape-mani! 🙂

  • 28. august 2012 / 17:09

   Nej hvor sjovt. Hans enkle grafiske stil er også perfekt til nailart :-)Ja, det var da et værre tape-helvede 😀 Næste gang skal jeg lige have lidt mere tålmodighed, så alle negle bliver værd at vise 🙂

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.