Day 26 – Inspired by a pattern

Mønstermesteren over dem alle er Kaffe Fassett. Hvis man interesserer sig en lille smule for strik, patchwork eller andet håndarbejde, har man helt sikkert stiftet bekendtskab med nogle af hans mønstre. De er utrolig smukke og farverige og selvom jeg i det daglige er en smule farveforskrækket, så er jeg meget fascineret af den måde han laver mønstre og sammensætter farve på.
Jeg har forsøgt at finde nogle farver som ligner dem i mønsteret her, men jeg havde ikke lyst til at lave striber, så jeg lavede prikker i stedet. Jeg har først brugt et lag Khaki vintage fra Malava og derefter Funky Dunkey fra OPI og Lapis of luxury fra essie til prikkerne. Khaki vintage er alt det som jeg ønskede Stranger tides fra OPI ville være. Den er en tand mørkere og har et meget diskret sølvshimmer.
Se her hvilke mønstre de andre bliver inspireret af:

8 Comments

 1. 27. august 2012 / 21:40

  Tak Malene 🙂

 2. 21. august 2012 / 20:47

  Ej, hvor er den fin! 😀

 3. 21. august 2012 / 18:51

  Du er super dygtig 🙂 Har du en top coat og base coat du kan anbefale?

  • 27. august 2012 / 20:39

   1000 tak, Simone 🙂

   Jeg bruger Orly Bonder som base coat og top coat er lige for tiden enten OPI Rapidry top coat eller Seche Vite.

 4. 20. august 2012 / 19:47

  det er virkelig en super sød mani! 😀 farverne passer super godt sammen! 😀

  • 21. august 2012 / 9:44

   Tak Astrid, jeg er også vild med de farver sammen 🙂

  • 21. august 2012 / 9:43

   Tak Rainbowie, jeg overvejer faktisk om ikke jeg skal strikke noget i de farver 🙂

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.