Day 24 – Inspired by a book

Jeg er blevet inspireret af coveret på en bog jeg har læst i sommerferien, nemlig Glimmerbøsserne af Karin Brunk-Holmqvist som også har skrevet Potensgiverne i samme genre. Glimmerbøsserne handler om to ældre brødre som lever et stille og roligt liv i et lille hyggeligt samfund. Men sådan bliver det ikke ved med at være. Deres barndomshjem omdannes til et kvindebehandlingshjem og det er starten på en masse forviklinger med korncikler, ufoeksperter fra USA og andre skøre ting. Det er en hyggelig og letlæselig sommerferiebog 🙂
En glimmerbøsse er en sortgrøn metalskinnede bille. Den pryder coveret af bogen og jeg fik lyst til at prøve at gendanne “farven” på neglene. Jeg har prøvet mange forskellige kombinationer af lakker, men jeg endte med at gå tilbage til den første kombination jeg prøvede, nemlig WetnWilds Gray’s Anatomy over sort. Det er en såkaldt duochrome, hvilket vil sige at den changerer alt efter hvilken vinkel den bliver belyst fra. Gray’s Anatomy changerer fra grå til lilla til grøn. Jeg har egentlig optaget en video hvor man kan se det, men jeg har glemt at få kablet til kameraet med hjem, så den video må I få senere 🙂

Se her hvilke spændende bøger de andre bliver inspireret af:

6 Comments

 1. 18. august 2012 / 12:56

  Uhh nu kan jeg godt se hvorfor du foreslog mig den lak!!! WOW! Kan den mon købes her i DK?

  • 19. august 2012 / 16:32

   Hej Lisa, så vidt jeg ved er den en del af WetnWilds faste sortiment. Jeg har i hvert fald set den i alle de Føtex, Bilka og Kvickly'er jeg har været i, så den burde være nem at få fat i 🙂

 2. 16. august 2012 / 22:06

  Jeg skal helt sikkert prøve denne mani i weekenden. Jeg har også greys anatomi, (Købte den pga. navnet :-)) men blev svært skuffet – det her ser jo for vildt sejt ud. Tak for det.

  • 19. august 2012 / 16:35

   Du må give den en chance mere 🙂 Jeg synes der er stor forskel på om man lægger dem på neglen alene eller over en mørk farve.

 3. 16. august 2012 / 21:50

  Jeg har aldrig hørt om en glimmerbøsse før, men det lyder helt sikkert som en bog, jeg godt kunne finde på at læse 🙂 Duochrome styrer! 😀

  • 19. august 2012 / 16:38

   Det er en hyggelig bog som er hurtig og let at læse :-)Jeg har et par duochrome mere – planlægger et indlæg om dem 🙂

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.