Day 22 – Inspired by a song

I dag fandt jeg ud af at jeg ikke bliver inspireret af musik, motiveret ja, men ikke inspireret. Jeg elsker musik. Rigtig meget endda. Jeg hører musik fra jeg vågner og næsten til jeg går i seng. Musik vækker virkelig stærke følelser i mig og det er sådan jeg bruger det – som forstærker. Hvis jeg er glad, hører jeg en slags og en anden hvis jeg er vred. Teksten betyder (for det meste) også meget for om jeg bliver glad for en sang eller ej.
Nå, men det var vel egentlig meningen at jeg skulle vælge en sang og blive inspireret til at lave et design ud fra den. Det lykkedes ikke – jeg har lyttet til sange hele dagen og det gav mig ingenting. Jeg kan blive inspireret af videoen til sangene, men ikke af selve sangen.
Anyway, jeg gik på youtube for at finde en sang og kom så i tanke om “Clap your hands” med Sia, som jeg synes passer godt til en mani jeg har tænkt på at prøve længe. Jeg er vild med Sia. Du har helt sikkert hørt “Titanium” og “Breathe me” som har været med i en eller anden tv-reklame, men jeg anbefaler at høre “Soon we’ll be found, “Day to soon”, “Academia” og “Little black sandals”.

Jeg synes at mani’en passer godt til stemningen i Sia’s video til “Clap your hands”. Skør, farverig og glad i låget 🙂 Der er brugt Ultra-astral fra Color club, som er neonpink med glitter og derefter et lag Sticks ‘n Stones fra Cover Bands Lacquers. Sticks ‘n Stones fremhæver glitteren i Ultra-astral som ellers tørrer mat op.
Se hvilken sange de andre bliver inspireret af her:

6 Comments

 1. 27. august 2012 / 21:57

  Den er også super fin og speciel. Der er glitter i, men det tørrer mat op. Man kan dog godt få liv i den igen ved at lægge en top coat over. På billederne kan man vist godt se at der er glimmer i selve lakken?

 2. 27. august 2012 / 21:54

  Ja, jeg troede også at det ville være nemt, men det viste sig at være hundesvært! 🙂

 3. 27. august 2012 / 21:53

  Jeg har været til koncert med Sia – hun er virkelig en sjov lille en :-)Er også så glad for at Sticks n stones endelig er min!

 4. 13. august 2012 / 7:27

  Denne her udfordring viste sig at være meget sværere, end jeg havde regnet med. Jeg tænkte, at når man hører rigtigt meget musik, så måtte det være nemt, men det var det altså ikke 🙂 – Men vi kom igennem alligevel! Hurra! ;D

 5. 13. august 2012 / 0:48

  Kender slet ikke musikken. Og jeg har det ligesom dig, at jeg ikke som sådan bliver inspireret af musik (film, kunst, mode osv). Og dog måske… For der kommer jo et design på neglene, og så er det vel egentlig et eller andet sted blevet inspireret fra^^…Anyway så ææææælsker jeg sticks n stones (blandt andre). Jeg mener faktisk også jeg har haft den ovenpå en pink for nylig. Det er sådan en dejlig, frisk, kæk, fræk, livlig kombi 😀

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.