Day 2 – ORANGE

Ja, det blev så endnu en Jelly sandwich. Jeg er blevet helt besat af at lavet dem for tiden. Jeg har først brugt et lag Tropical Sun fra models own, derefter et lag make it golden fra essence (som jeg har byttet mig til hos denne søde blogger, 1000 tak :-)), derefter et lag Y’all come back ya hear? fra OPI, glitter igen og OPI til sidst. Lakken ser lidt “krøllet” ud på billedet – det er den ikke IRL.
JEG LOVER AT DAG 3 IKKE BLIVER NOGET MED JELLY! 😀
OPI -Y’all come back ya hear?     models own – Tropical Sun     essence – make it golden
Macro af lakken
Andre der også har taget udfordringen op:

Rainbowify me

Life is a fairytale you know

Neglerier

Negle Lir

Mette straagaard

Neglenymfer

2 Comments

  1. 3. juli 2012 / 11:27

    Det er rigtigt godt fundet på. 🙂 Jeg glæder mig til at se hvad du kommer op med i overmorgen! 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.