Day 17 – Glitter

Glitter! Jeg er vild med glitter, så der har været mange lakker at vælge i mellem. Den lak jeg har valgt, er en af de lakker som udgjorde Adeles Louboutin mani, som hun havde på til Grammy Awards.

Adele – Grammy awards

Lakken er fra Ciaté og hedder Jewel. Det er en blålilla-glitterlak. Glitteret er små stykker barglitter som også er holografiske. Selv i ikke ret meget lys, kan man se den holografiske effekt, så hvis man er vild med holo, vil jeg helt klart anbefale denne lak.

Uden blitz

Med blitz
Jeg har først lagt et lag Flower Power fra Fnug, som er en mørkelilla cremelak. Derefter har jeg lagt et lag Jewel. Jeg kan godt lide når den ikke er så “tæt”, så man stadig kan se de enkelte stykker glitter. Men ved flere lag bliver den helt dækkende – det tror jeg at jeg vil prøve næste gang jeg lægger den på neglene. 


Se mere glitter her:

3 Comments

  1. 3. august 2012 / 12:41

    Det synes jeg også! ;-D Jeg kan ikke lade være med at sidde og kigge på mine negle når jeg har den på.

  2. 3. august 2012 / 0:25

    Hold da op den er smuk… Den ryger da lige på min ønskeliste 🙂

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.