Day 13, 14, 15 Nail polish challenge

Der kom lige en spontan ferie i vejen for dag 13 og 14 i denne challenge, så i dag kommer der hele tre designs på én gang: Animal print, Flowers og Delicate print.

Day 13 – Animal print

Jeg havde troet at de fleste af mine medbloggere ville lave leo-print, fordi det er nemt og populært, men det var kun Anne som valgte at fortolke dagens udfordring på den måde, så jeg synes godt at jeg kan gøre det også uden det bliver for meget. Jeg har brugt min nye Mojito fra Ciaté som bundfarve. Der er brugt Dreamsicle fra SpaRitual og Lunar fra Revlon til pletterne.

Day 14 – Flowers

Jeg havde egentlig tænkt på at lave blomster med mine nye dotting tools, men jeg er også blevet ret vild med stamping og har en Konad plade med de fineste blomster. Jeg har brugt Revlon Lunar som bund og Spending Spree fra Ciaté som stamping farve.

Day 15 – Delicate print

Hmmm, det er ikke mit bedste design, men her er det. Lyst, sart og delikat. Jeg har ingen blonde stampingplade, så det blev dette mønster. Der er brugt OPIs Care to danse? som bund og GOSH Silver til trykket.

 Se flere fine negledesigns her:

4 Comments

 1. 3. august 2012 / 13:41

  Tak for jeres roser :-)Blomsterne er stampet på med en lak som faktisk ikke er ret dækkende hvis man bruger den på hele neglen, så jeg var spændt på om det virkede, så nu vil jeg prøve at stampe med OPI – just spotted the lizard næste gang. Jeg tror den er flot over sort 🙂

 2. 30. juli 2012 / 12:59

  De er godkendt, alle 3 :-DHold nu op hvor ser det flot ud at stampe med en metallic lak. Det må jeg virkelig snart få prøvet!! :-pJeg kan ikke vælge en ud af de 3 jeg synes bedst om (det er der jo heller ikke nogen sportsgren der går ud på) Men generelt er jeg ret vild med stamping, så de 2 vinder en lillebitte smule over den 3. 🙂

 3. 30. juli 2012 / 11:35

  flotte negle alle sammen ;D men jeg synes nu endelig at den sidste er flottets men det er bare fordi at jeg synes sådan nogen negle at så fede ;D

 4. 30. juli 2012 / 10:07

  Hvor er de fine alle tre 🙂 Jeg er specielt vild med blomsterne, fordi det stempel ser helt perfekt ud!

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.