Day 10 – Gradient nails

Det er sjovt med denne udfordring for jeg får prøvet mange ting, som jeg aldrig har prøvet før feks stamping og i dag gradient. Jeg var ret spændt på hvordan resultatet ville blive, for jeg har hørt om flere som har haft meget besvær med at få det til at virke. Men jeg synes faktisk at det blev rigtig godt af en førstegangs mani at være. Det er helt sikkert en teknik jeg vil prøve igen… og igen 🙂

Pirouette my whistle – Gothic lolita – I eat mainly lobster

11 Comments

 1. 25. august 2012 / 15:21

  Wow! Jeg havde aldrig tænkt på at bruge to så forskellige farver til en gradient! Fedt (:Katrine // Negletosser.blogspot.dk

 2. 23. juli 2012 / 9:55

  Tak Vanessa, jeg er også selv overrasket over at det gik så godt med at lave gradient 🙂

 3. 23. juli 2012 / 9:55

  Astrid, det er heller ikke helt den måde jeg gør det på. Jeg arbejder på en tutorial, har bare ikke lige så meget tid pt. Men den skal nok komme 🙂

 4. 20. juli 2012 / 6:31

  Det er da blevet enormt flot! Meget bedre end det jeg har prøvet lave 😀

 5. 19. juli 2012 / 23:27

  Ok, jeg skal se om jeg får tid i weekenden til at lave en lille tut :-)Jeg tog chancen med bling bling – synes der manglede lige et eller andet, men ja det kan hurtigt blive for meget (jeg tog også billeder inden for en sikkerheds skyld :-))

 6. 19. juli 2012 / 23:12

  Ja video eller billed ttorial tak ;-)For jeg gik gladeligt og troede at det var det nemmeste i verden men næh nej! Jeg kan godt lide dit bling bling ovenpå. Jeg overvejede det også, men var bange for det blev for meget…

 7. 19. juli 2012 / 18:35

  Tak for de søde ord 🙂 Jeg er også selv glædeligt overrasket over resultatet.Anne: Jeg kiggede lige om jeg kunne finde en youtube tutorial, men kunne faktisk ikke finde nogen som viser præcis den metode jeg bruger. Så måske skulle jeg springe ud i at lave en lille video 😀 Det vil jeg lige overveje i weekenden 🙂

 8. 19. juli 2012 / 13:10

  Virkelig virkelig flot. Hvordan laver du dine gradient negle? 🙂

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.