Day 1 – RED

I dag skal der vises en rød lak – jeg har valgt at vise hele tre røde lakker og endda på samme tid. Det er første gang jeg laver en såkaldt Jelly Sandwich. Det går ud på at man tager en transparente lak og en glitter og lægger dem lagvis, sluttende med den transparente (i negleverdenen kaldt en jelly). 

Jeg har først brugt et lag essie – Jelly Apple, fordi den anden jelly er så transparent at man vil kunne se lige igennem og det var ikke det look jeg ønskede. Efter Jelly Apple, lagde jeg OPI – Gettin Miss Piggy with it fra Muppet kolektionen og derefter et lag rescue beauty lounge – Sheer red, igen Miss Piggy og igen Sheer red. Uha det blev en superlækker kombi og uha den er svær at tage billeder af!
Det bliver ikke sidste gang jeg laver en Jelly Sandwich, for den ser så lækker ud, er superglossy – ligner virkelig slik 🙂 På tirsdag er det orange der er farven, den er svær og jeg har jo vist min elskede Riveting, så den bliver det ikke. Det bliver spændende hvad jeg så må finde på…

Andre der også har taget udfordringen op:

Rainbowify me

Life is a fairytale you know

Neglerier

Negle Lir

Mette straagaard

6 Comments

 1. 17. juli 2012 / 10:09

  Ja, prøv det – man kan ikke lade være med at sidde og blive lidt lækkersulten når man kigger på neglene. Der er lidt jordbær/vingummihalløj over dem 🙂

 2. 17. juli 2012 / 10:06

  Jeg er helt vild! Tror jeg må prøve noget lignende snart.

 3. 2. juli 2012 / 17:17

  Hej Lisa, 1000 tak – jeg er også superglad for resultatet :-)Du har skrevet en kommentar ang. Jelly sandwich, men det var under et andet indlæg, men man kan aldrig få for mange gode kommentarer 😉

 4. 2. juli 2012 / 17:13

  Jeg mener gelt bestemt jeg havde skrevet en kommentar til dig…men flot resultat og det er endda første gang 🙂

 5. 1. juli 2012 / 13:04

  Takker 🙂 Jeg kan heller ikke lade være med at gå og kigge på den hele tiden 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.