Week of coral // cute as a button by essie

Jeg har et lettere anstrengt forhold til koral på mine egne negle, men farven er et sikkert forår/sommer hit. Derfor er der dømt “Week of coral” i denne uge på bloggen, hvor jeg vil vise de koralfarvede neglelakker jeg (trods alt) har i min samling.

essie-cute-as-a-button

Den første koral neglelak er en klassiker  nemlig: cute as a button fra essie. Den kom frem i sommerkollektionen 2009 som også hed “Cute as a button” 😉 Farven er rigtig fin koral – ikke for pink eller orange og helt uden shimmer.

Jeg ville sådan ønske at jeg kunne komme overens med den her lak. Jeg ved ikke om det er fordi den, jeg har, er med den gamle tynde pensel eller om det bare er konsistensen. Jeg har lagt to lag, men synes stadig at jeg kan se områder hvor den ikke dækker så godt. Jeg kunne godt finde på at købe den nye version med bred pensel for at se om den er ligeså træls i konsistensen.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.