Croco Glam by alessandro

CROCO GLAM har jeg købt i denne måned hos neglelak.com som havde 15% rabat på alle varer. Jeg har ikke prøvet mærket allessandro før, så det var oplagt at prøve dette sæt. Der findes en butik i Randers som forhandler lakkerne, men jeg har bare aldrig taget mig sammen til at købe nogen.
Der er 5ml i hver og man får en base-, effekt- og topcoat med i sættet. Penslen er bred, men også meget blød, så det er svært at lægge lakken pænt. Hårene på penslen breder sig meget nemt udover neglene og ind på huden. Effekten blev ok, men jeg synes ikke at der er stor nok kontast mellem farverne. Hvis man ser mani’en på afstand, ligner det bare gammel brun neglelak 🙁 Selvom jeg ventede længe med at lægge topcoaten lykkedes det mig også at ødelægge effekten på lillefingerneglen! Øv øv øv! Det er ikke et sæt jeg vil anbefale, når der er så mange andre fede og bedre effektlakker på markedet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.