CND Vinylux – dag 1

CND Vinylux – dag 1

Jeg købte CND Vinylux i farven Crushed Rose (plus top coaten der hører til), da jeg havde fødselsdag og fik 20% rabat hos Stylebox. Det er første gang jeg prøver den i dag. Den er nem at lægge på, størrelsen på børsten er rigtig fin – ikke for tynd og ikke for bred. Den er måske en smule svær at få til at sprede hårene på børsten når jeg trykker den ned på neglen, men det er ok.

Jeg har lagt to tynde lag lak og et lag top coat. Man kan se riller i neglene igennem lakken, så enten skal de buffes væk eller også skal man bruge en rigdefiller som base, men jeg ved ikke om det vil ændre på holdbarheden af manicuren. Top coaten er flot blank.

Jeg lagde lakken på i aftes inden jeg gik i seng og var ret imponeret over den tørrer så hurtigt. 7-9 minutter og så var jeg klar til at gøre klar til at gå i seng.CND vinylux har fået meget blandede anmeldelser, så jeg glæder mig til at se hvor godt den holder. Update følger senere på ugen ?

4 Comments

 1. 7. september 2015 / 19:45

  Super snygg färg

  • Heidi
   8. september 2015 / 10:20

   CND laver så mange fine farver 🙂

 2. 7. september 2015 / 14:56

  Jeg kan rigtig godt lide farven 🙂
  Hilsner og en skøn dag.

  • Heidi
   8. september 2015 / 10:22

   Ja, det var svært at vælge, for CND laver godt nok mange fine farver. Denne passer faktisk perfekt til min yndlingslæbestift i denne måned 🙂 (MAC – Up the Amp).

Jeg bliver så glad når du kommenterer:

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.